Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

''Συνεδρίασε το ΔΣ Κύμης - Αλιβερίου παρουσία των γνωστών κλακαδόρων''

Συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου εχθές 11.07.2017 από την 19.45 ω έως την 02.00 πρωινή, στο γνωστό ύφος και με την παρουσία και των γνωστών κλακαδόρων.
Συζητήθηκαν 21 θέματα της ημερησίας διάταξης και 5 θέματα εκτός ημερησίας διάταξης. Από την όλη συζήτηση συγκράτησα τα παρακάτω που αφορούν την Κύμη, ανεξάρτητα με την σειρά συζήτησης:


1ον. Ομόφωνα αποφασίσθηκε να εκδοθεί και να υποβληθεί αρμοδίως ψήφισμα για την διατήρηση του ΕΦΚΑ Κύμης, πρώην ΙΚΑ, με την μορφή που έχει σήμερα και να μην υποβαθμισθεί.

2ον. Ομόφωνα αποφασίσθηκε να εκδοθεί και να υποβληθεί αρμοδίως ψήφισμα για την διατήρηση της Κυριακής αργίας για τα καταστήματα.

3ον. Αποφασίσθηκε από το ποσόν των 180.000ε που διατέθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών για αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησε ο "χιονιάς", να διατεθεί το 50% στη Δ.Ε.Κύμης, 30% στη Δ.Ε.Κονιστρών και το 20% στην Οκτωνιά και άλλες περιοχές που υπέστησαν ζημιές. Κατανομή σήμερα από Οικονομική Επιτροπή.

4ον. Για την μεταφορά του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κύμης, το θέμα θα επανεξετασθεί, λόγο ασάφειας των στοιχείων που παρουσίασε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου . Οι διάφορες πληροφορίες από δηλώσεις αιρετών που κοινοποιήθηκαν από γνωστό ιστολόγιο της Εύβοιας, περί ευρέσεως χώρου εκτός Κύμης,δηλώθηκε ότι ότι παρερμηνεύθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ Άγγελος Μαργέλης:
1ον. Από τους επτά(7) συμβούλους της Δ.Ε. Κύμης παρευρέθηκαν τρεις(3). Απογοήτευση.

2ον. Για το θέμα του ΕΦΚΑ που ζήτησε να συζητηθεί ο τ. Δήμαρχος κ. Θωμάς, μόνο η κ. Μπάτσα υποστήριξε το θέμα εκ την συμβούλων της Δ.Ε.Κύμης.

3ον. Οι εισηγήσεις για θέματα που ήταν στην ημερησία διάταξη, δεν ήταν πλήρεις, ένδειξη προχειρότητας.

4ον. Θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τους Συμβούλους, ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν πάνε με βερμούδα. Βερμούδα σε ιδιωτικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...