Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ελλάδα εναντίον Τουρκίας στο Αλιβέρι

Στις 28 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Aliveri-Dare to Fight: Greece VS Turkey, στο λιμάνι του Καράβου, στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Ένα Pro/Am event που διοργανώνει το Fight Club Aliveri του προπονητή Δημήτρη Κοντού σε συνεργασία με τη Theofanous Elite Team του ομοσπονδιακού προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους, και την αιγίδα και υποστήριξη της W.K.U. Hellas, και του προέδρου της, Στέλιου Πολίτη, με αγώνες μεταξύ κορυφαίων Ελλήνων και Τούρκων kickboxer.

Στo main event της βραδιάς, ο Γιάννης «Brutal» Φεζουλάι της Theofanous Elite Team, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τούρκο πρωταθλητή Hamdi Kuzgun σε έναν αγώνα 5

τρίλεπτων γύρων, που θα κρίνει τον Ευρωπαϊκό τίτλο Κ1 της W.K.U. στα -79kg.



Αλλά και στα co-main events της βραδιάς, οι φίλοι των μαχητικών αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξίσου συναρπαστικές αναμετρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας με όρους K1. Στα -92kg θα αγωνιστεί ο Παύλος Κοχλιαρίδης των Budo Fighters του Νάσου Γλυκή, εναντίον του Zafer Senturk, ενώ ο Γιάννης Μπούκης της Politis Team, θα αναμετρηθεί με τον Yigitcan Kayir στα -71kg. Tην main card συμπληρώνει ο αγώνας του, πολλά υποσχόμενου, Δημήτρη Σαϊνόπουλου της Theofanous Elite Team, κόντρα στον Ibrahim Oguzhan, ενώ την κάρτα συμπληρώνει πλήθος αγώνων μεταξύ ανερχόμενων ονομάτων του ελληνικού kickboxing.

Η διοργάνωση Aliveri-Dare to Fight: Greece VS Turkey, η πρώτη μεγάλη αγωνιστική βραδιά kickboxing που διεξάγεται στην κωμόπολη της Εύβοιας, συγκεντρώνει top αθλητές από Ελλάδα και Τουρκία για να αναμετρηθούν σε μια διεθνή Pro/Am βραδιά kickboxing, με την εγγύηση Fight Club και την οργανωτική «υπογραφή» της Theofanous Elite Team.

Aliveri-Dare to Fight: Greece VS Turkey

28/7/2017 | 20:30

Κέντρο Λιμένα Καράβου Αλιβερίου, Εύβοια

Είσοδος ελεύθερη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...