Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΛΑ.Ο.Σ Ευβοίας σε Κάρυστο και Μαρμάρι

Tην Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 ο Πρόεδρος Χρήστος Πολίτης και ο Γραμματέας Νικόλαος Αλμπάνης εκ μέρους της νομαρχιακής επιτροπής του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού Εύβοιας μετέβησαν στο Μαρμάρι και την Κάρυστο για συνάντηση με τοπικούς φορείς της περιοχής αλλά και με υποστηρικτές του κόμματός μας.

Πρώτη στάση στο Μαρμάρι όπου συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο του Αγροτο-Κτηνοτροφικού Συλλόγου Νότιας Καρυστίας κύριο Σφυρίδη Ευάγγελο.

Στην συνέχεια επισκεφθήκαμε την Κάρυστο και στην κεντρική πλατεία της πόλης βρεθήκαμε  με την υπεύθυνη του Συλλόγου ΑΜΕΑ Χέρι-Χέρι κυρία Αιμιλία Πέτρου,την γραμματέα κυρία Σωτηρία Πολίτη  καθώς με γονείς παιδιών ΑΜΕΑ.

Επίσης συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με υποστηρικτές του κόμματος μας  για συντονισμό των δράσεων της νομαρχιακής μας στην ευρύτερη περιοχή με την συμμετοχή των τοπικών στελεχών προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην επιστροφή μας για Χαλκίδα σταματήσαμε εκ νέου στο Μαρμάρι όπου βρεθήκαμε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών της περιοχής κυρία Χάρις Αντωνίου.

Η Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ευβοίας με υπεύθυνους του Συλλόγου ΑΜΕΑ Χέρι-Χέρι καθώς και γονείς παιδιών

Η αντιπροσωπεία της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ευβοίας με τον Πρόεδρο του Αγροτο/Κτηνοτροφικού Συλλόγου Νότιας Καρυστίας Ευάγγελο Σφυρίδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...