Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Πολιτιστική γιορτή στον πύργο του Γ. Δροσίνη

Από το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Γουβών με τη συνεργασία του Συλλό-γου των «Φίλων του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης», διοργανώθηκε μία ό-μορφη πολιτιστική εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο του Πύργου του Ποιη-τή, στις Γούβες. 
Η εκδήλωση, επικεντρωμένη στη ζωή και του έργου του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη, πλαισιώθηκε από ομιλίες, θεατρικά δρώμενα,

απαγγελίες, εκθέσεις κ.α.

Στο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, στά-θηκε ιδιαίτερα στην πολιτιστική προσφορά του Συλλόγου των «Φίλων του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης» και στη συμβολή του στην διάσωση του Πύρ-γου των Γουβών. Επίσης ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεση του Δήμου να ιδρύσει Μουσικό Σχολείο.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης» κ. Ελένη Βαχάρη,  απένειμε βραβεία και επαίνους σε δι-ακριθέντες νέους της περιοχής μας, στους τομείς της Παιδείας και της Τέχνης. Η Δήμαρχος με την σειρά της απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους επίτιμους καλεσμένους, και μοίρασε αναμνηστικά δώρα στα παιδιά του 1ου και 2ου Δημο-τικού Σχολείου Ιστιαίας τα οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής της Εθνικής βιβλιοθήκης.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...