Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ουρανία Παπανδρέου: «Λυπούμεθα βαθύτατα για την κατάντια της Δημάρχου…»

Σε επιστολή της η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ''Μέτωπο Αναγέννησης'' Ουρανία Παπανδρέου, αναφέρει τα εξής:
''Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για όσα ψευδή , ανειλικρινή και προσβλητικά για τους δημότες μας , αναφέρει στις 17/7 στο  ‘’ διάγγελμα’’ της στο φέισμπουκ  η δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού , οφείλω να ενημερώσω τους πολίτες για τα εξής:


Η δήμαρχος Ελένη Ευσταθίου – Σπανού παραπέμπεται από τους Ελεκτές Δημόσιας Διοίκησης  ( Σ.Ε.Ε.Δ.Δ)  της Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης και όχι από τοπικούς παράγοντες όπως η  ίδια ψευδώς αναφέρει , για σωρεία παραβάσεων , παραλείψεων , παρανομιών και την μη τήρηση της νομικής διαδικασίας παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων για τον Δήμο και το Δημόσιο…!

Παραβάσεις και παρανομίες για τις οποίες επεβλήθη πειθαρχική ποινή στην ίδια αλλά ελέγχονται και για ποινικές ευθύνες τόσο η δήμαρχος αλλά και 15 δημοτικοί σύμβουλοι που φαίνεται να παραπληροφόρησε (έχει ήδη επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας).

Η ατιμωτική ποινή της αργίας που για την δήμαρχο και την παράταξη της αποτελεί ‘’έπαινο’’ (Αιδώς Αργείοι) επεβλήθη από το πειθαρχικό συμβούλιο , για παράβαση καθήκοντος  , παράκαμψη του Δημοτικού Συμβουλίου , μη τήρηση νόμιμων διαδικασιών , ενεργώντας κατά το βορειοκορεάτικο καθεστώς παραβιάζοντας κατάφορα τους νόμους και την νομιμότητα.

Η ατιμωτική αυτή ποινή της αργίας που επιβάλλεται για πρώτη φορά σε εν’ ενεργεία δήμαρχο ,  στην περιφέρειά  μας , ίσως και πανελλαδικά προσβάλλει τον τόπο μας , ντροπιάζει και απογοητεύει τους πολίτες που της ανέθεσαν την ευθύνη του τόπου και αποτελεί κόλαφο για τους γνωστούς προστάτες της…!

Κυρία Δήμαρχε

Θέλει αρετή και όχι ψέματα , τόλμη και όχι απύθμενο θράσος και αλαζονεία η χρηστή δημόσια διοίκηση από την οποία εσείς δυστυχώς  για τον τόπο μας έχετε πάρει διαζύγιο ..!!

Θα περίμενε νοήμων πολίτης αντί η δήμαρχος να κατατρέχεται από ‘’μανία καταδίωξης’’ για να διακαιολογήση τα λάθη της. 

-Αντί να επικαλείται με κροκοδείλια δάκρυα ότι ‘’αμάρτησε ‘’ για το καλό του τόπου. 

-Αντί να  χαίρεται για την ΄΄μικρή ‘’και ‘’τιμητική’’ ποινή της αργίας , να κλάψει ειλικρινά και να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες που πήρε κυριολεκτικά στο λαιμό της στον αγώνα τους για ένα μεροκάματο.                                                                           

-Από τους δημοτικούς συμβούλους  που εμπλέκει σε δικαστικές περιπέτειες και από όλους τους δημότες για την προσβολή που υφίσταται ο Δήμος μας…!! 

Λυπούμεθα βαθύτατα  για την κατάντια της Δημάρχου!
Ζητούμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να τηρήσει με ευλάβεια την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία και τα χρονικά περιθώρια για την σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου και την εκλογή Δημάρχου κατά τις ημέρες αργίας της κυρίας Ελένης Ευσταθίου – Σπανού.

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...