Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη του Σ. Φάμελλου στην Χαλκίδα

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, επισκέφτηκε την Χαλκίδα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος σ. Σωκράτης Φάμελλος.
Ο στόχος του Υπουργού ήταν η ανάδειξη των στόχων του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΕΣΔΑ) και του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ), καθώς και των Τοπικών Σχεδίων (ΤΟΣΔΑ) και

την διασύνδεσή τους.


Επισκέφτηκε τον ΧΥΤΑ Χαλκίδας, μαζί με τον Δήμαρχο Χαλκίδας κ. Χρήστο Παγώνη και ενημερώθηκε για την λειτουργία του και την δημιουργία των νέων κυτάρων. Ενημέρωσε για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που αφορούν την διαχείριση των απορριμμάτων και τον στόχο για την επανάκτηση χρήσιμων υλικών μέσω της ανακύκλωσης και της μηχανικής διαλογής σε Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ).

Τον Υπουργό σ. Σωκράτη Φάμελλο, συνόδευαν Υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, ο βουλευτής σ. Γιώργος Ακριώτης, η βουλεύτρια σ. Ζωή Λιβανίου και αντιπροσωπία της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Συντονιστή σ. Νίκο Σιόλια και το μέλος σ. Κώστα Παππά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...