Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Tρία βραβεία στην ''Filevia'' στο διαγωνισμό OLYMP AWARDS

Tρία βραβεία απέσπασε η οικογενειακή επιχείρηση παραδοσιακών προϊόντων ''Filevia'' που δραστηριοποιείτε στη Εύβοια στο διαγωνισμό OLYMP AWARDS.  
Η επιχείρηση του Γιώργου Μητροπέτρου από το χωριό Κάψαλα Στύρων βραβεύτηκε στην πρώτη της συμμετοχή στο διαγωνισμό αποσπώντας τρία βραβεία


...........................................................................

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε πως η πρώτη συμμετοχή του ΑΡΩΟΙΝΟΥ στο διαγωνισμό OLYMP AWARDS στέφτηκε με επιτυχία αφού απέσπασε τρία βραβεία.

Ένα ασημένιο στο TASTE, ένα χάλκινο στο DESIGN και κατάταξη στα TOP 20 προϊόντα, κατηγορίας συνολικής παρουσίας.


Όπως σε κάθε διάκριση υπάρχουν αυτοί που μόχθησαν και συνέβαλαν στις δημιουργικές μας περιπλανήσεις,και είναι όλη η οικογένειά μου, δηλαδή η ομάδα της Filevia, ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας αυτής, της ανήκει.

Επίσης μοιραζόμαστε την επιτυχία με αυτούς, στην αρχή λίγους αλλά καλούς, που από την πρώτη στιγμή μας ενθάρρυναν,πίστεψαν στον ΑΡΩΟΙΝΟ και προπαντός μας πίστεψαν ότι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με αγάπη και δημιουργικότητα,με σεβασμό στον καταναλωτή και με αρχές ποιότητας, καινοτομίας και εφευρετικότητας για κάτι νέο ΜΟΝΑΔΙΚΌ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ! 

Παρά τις αρχικές δυσκολίες, από την γραφειοκρατία και τις αγκυλώσεις του συστήματος, καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας,δηλαδή με παραδοσιακό τρόπο, αλλά και με την σύγχρονη τεχνολογία της οινοποίησης, να παντρέψουμε με επιτυχία όλα τα χαρακτηριστικά του σταφυλιού και της Αρώνιας και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό και μοναδικό ποτό τον ΑΡΩΟΙΝΟ.

Σε αυτό μας βοήθησαν σημαντικοί Άνθρωποι (άνδρες και γυναίκες) δημοσίων υπηρεσιών που μας στάθηκαν με υπερβάλλον ζήλο, με αγάπη και πραγματικό ανιδιοτελές ενδιαφέρον και από τον Νομό μας, την Εύβοια, αλλά και από τα κεντρικά των εμπλεκομένων υπηρεσιών.

Το επόμενο βήμα είναι, τον βραβευμένο πλέον ΑΡΩΟΙΝΟ, να γευτούν και να απολαύσουν περισσότεροι καταναλωτές, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό με τα φτερά που μας έδωσε αυτή η πρώτη επίσημη αναγνώριση. 

Το πιστεύουμε, το θέλουμε, το παλεύουμε και θα το πετύχουμε, με τις ευχές σας αλλά και την στήριξή σας !
Ποια είναι η επιχείρηση των εξαιρετικών παραδοσιακών προϊόντων Filevia:


Για την
FILEVIA παραδοσιακό ποτοποιείο 
Μύτικας Χαλκίδας-34100
Γ. Μητροπέτρος
Οικονομολόγος  
Υπεύθυνος παραγωγής
2221082661
6932603718

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...