Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Επισκέψεις Τάσου Πρατσόλη σε υπηρεσίες του δημοσίου

Στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων στις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, επισκέφτηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, τον ΟΑΕΔ και τη Διεύθυνση Δασών.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, ο κ. Πρατσόλης συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Νικολιδάκη. Στην πολύ εποικοδομητική συζήτηση που είχαν, διαπιστώθηκαν κάποια προβλήματα σχετικά με την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας τα οποία οφείλονται κυρίως στην

έλλειψη προσωπικού.


Δεδομένου ότι είναι ήδη σε εξέλιξη η αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, συμφωνήθηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη όσο το δυνατό περισσότερων κενών οργανικών θέσεων, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα και να καλυφθούν οι υπάρχουσες ανάγκες.

Συγχρόνως βέβαια αναγνωρίζεται το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Αστυνομική Διεύθυνση στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας.

Στη συνέχεια, ο κ. Πρατσόλης συναντήθηκε με την Διευθύντρια του ΟΑΕΔ κα Σταθοπούλου και ενημερώθηκε για τα υφιστάμενα προγράμματα του Οργανισμού, όπως το πρόγραμμα για ανέργους άνω των 50 ετών, αλλά και γι’ αυτά που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν, για παράδειγμα το πρόγραμμα για ανέργους από 55 έως 67 ετών για να συμπληρώσουν συντάξιμα έτη.

Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα και οι διαδικασίες που υπάρχουν σχετικά με την ενημέρωση και τη γενικότερη υποστήριξη των ανέργων.

Τέλος, ο κ. Πρατσόλης επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Δασών και συνομίλησε με τον Δασάρχη κ. Μήλιο αλλά και με στελέχη της Διεύθυνσης. Η συζήτηση αφορούσε τους δασικούς χάρτες και άλλα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας αυτής της υπηρεσίας.

Ειδικά για το θέμα των δασικών χαρτών, τονίστηκε ότι μετά τις συμπληρωματικές νομοθετικές παρεμβάσεις που έγιναν από την πλευρά του Υπουργείου, αντιμετωπίζονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα προβλήματα που ανέκυψαν από την ανάρτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...