Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Συλλυπητήρια της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Βοσκού

Την θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του 65χρονου γιατρού Γιώργου Βοσκού στην πλαζ Αστέρια όπου είχε πάει για μπάνιο εκφράζει με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ευβοίας:


''Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο, σήμερα, 26/6/2017, του φίλου, πολιτευτή και συναγωνιστή, Γιώργου Βοσκού, του αγαπημένου μας γιατρού, και αντιδημάρχου Χαλκιδέων. 

Ο άνθρωπος με το καλοσυνάτο χαμόγελο και το πηγαίο χιούμορ, ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση την ιατρική επιστήμη που ακολούθησε, την πόλη της Χαλκίδας που τόσο αγάπησε αλλά και την παράταξή μας, της οποίας υπήρξε πάντα πιστός στρατιώτης, δεν είναι πια μαζί μας.

Αφήνει ξαφνικά πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, όμως η πλούσια δράση του και το πολύπλευρο έργο του -  υπόδειγμα ανιδιοτέλειας και προσφοράς στο συνάνθρωπο – αποτελούν μια πολύτιμη παρακαταθήκη στους οικείους του και πηγή έμπνευσης για όλους εμάς, που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του. 

Τα θερμά συλλυπητήρια της Οργάνωσής μας προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας
Πέτρος Δ. Ποδάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...