Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Οι παράλληλες πραγματικότητες και ο Δήμος Καρύστου

ʻʻΟ Δήμαρχος Καρύστου φαίνεται ότι μπορεί να κινείται άνετα σε 3 παράλληλες διαστάσεις χωρίς να συγκρούεται η μία με την άλλη...ʼʼ

Αγαπητοί μου συμπολίτες. Η θεωρία των παράλληλων κόσμων έχει απασχολήσει πολύ την παραφυσική έρευνα.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη αυτής της θεωρίας και το μόνο που ξέρουμε μετά βεβαιότητας  είναι ότι ένα λεμόνι είναι ένα λεμόνι και καθόλου δεν αποδεικνύεται ότι αυτό το λεμόνι σε μία άλλη διάσταση είναι ας πούμε ένα ξωτικό με φτερά και πονηρά μάτια.

Όμως ο Δήμαρχος Καρύστου αποτελεί εξαίρεση. Φαίνεται ότι μπορεί να κινείται άνετα σε 3 παράλληλες διαστάσεις χωρίς να συγκρούεται η μία με την άλλη.

Και συγκεκριμένα:

Η πρώτη διάσταση είναι μία βιομηχανοποιημένη Νότια Καρυστία πλήρης αιολικών σταθμών όπου οι κάτοικοι ζουν ευτυχισμένοι από τα αντισταθμιστικά οφέλη και γίνονται πάρα πολλά έργα με τα χρήματα που προσφέρουν οι εν λόγω φιλανθρωπες εταιρίες.

Η δεύτερη διάσταση αφορά την εξορυκτική δραστηριότητα, μεγάλα λατομεία παντού στη Νότια Καρυστία και η πέτρα Καρύστου εξάγεται σε όλο τον κόσμο.

Η τρίτη διάσταση είναι χιλιάδες τουρίστες που σκαρφαλώνουν ενθουσιασμένοι τις κακοτραχαλες πλαγιές της Όχης θαυμάζοντας την άγρια φύση του βουνού προσφέροντας στους Καρυστινους  μία τρίτη πηγή εσόδων.

Τώρα τι βλέπουν όλοι αυτοί οι τουρίστες?Μα ότι βλέπει και ο Δήμαρχος Καρυστου: Την άγρια και απείραχτη άγρια φύση του βουνού όπως μας παραδόθηκε μέσα από τους αιώνες.
Έλεος.

Βαρελά Βασιλική

5 σχόλια:

  1. εδώ ταιριάζει γάντι αυτό που λένε, πρώτη φορά αριστερά ....με το πρώτη φορά τόσο παραμυθατζής δήμαρχος Καρύστου.
    κρίμα κρίμα διότι υπήρχαν προσδοκίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μηνιάτικο των 2500 να πέφτει μόνο... Το πιο εντυπωσιακό δημοσιοϋπαλληλίκι που πληρώνουμε όλοι μας και έχει περάσει ποτέ από το Δήμο

      Διαγραφή
  2. Η μεχρι τωρα τριετης θητεια της παρουσας δημοτικης αρχης χαρακτηριζεται απο ολοκληρωτικη απροθυμια ληψης οποιασδηποτε αποφασης και απο μια ασυνιθιστα απουσα και ελιποβαρης δημοτικη ομαδα. Περιοριζει τον ρολο της σε απλη διαχειρηση και επιστασια ακολουθωντας αποκλειστικα ρουσφετολογικη και ψηφοθηρηκη προσεγγιση της εξοθσιασ της με μοναδικο οριζοντα την επανεκλογη της στις επομενες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε
      Συμφωνώ με την περιγραφή που έκανες σχετικά με τον τρόπο διοίκησης της σημερινής Δημοτικής Αρχής Καρύστου.Θελω όμως να σε ενημερώσω ότι παίρνουν αποφάσεις τα Δημοτικά Συμβούλια , μόνο που δεν τις υλοποιούν.
      Αυτό είναι ακόμη χειρότερο νομίζω.

      Παραθέτω απόσπασμα από ένα συμβούλιο σχετικά με τις πυρκαγιές:

      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι
      Συντασσόμαστε με τις θέσεις και τις διεκδικήσεις των ψηφισμάτων και επιστολών που αναγράφονται στο σκεπτικό της παρούσας. Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας προς τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς της 25ης-7-2016 και επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας. Ζητάμε την άμεση υπογειοποίηση των εναέριων δικτύων της ΔΕΗ και των Αιολικών Πάρκων και την δέσμευση των εταιρειών στο σκοπό αυτό.

      Εξουσιοδοτούμε τον Δήμαρχο του Δήμου Καρύστου για όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διεκδικήσει αποζημιώσεις για τις καταστροφές που έχουν υποστεί οι δημότες και γενικά ο Δήμος Καρύστου από την πυρκαγιά της 25ης-7-2016, κατόπιν του πορίσματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

      Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 184/2016. ……………………………………………………………………………………

      Αφού συντάχθηκε και αναγνώστηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως ακολούθως.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ
      ΒΟΣΣΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

      ΤΑ ΜΕΛΗ
      ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
      ΖΕΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
      ΔΙΓΑΛΕΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
      ΡΟΥΚΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
      ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
      ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
      ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
      ΞΥΠΟΛΙΤΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ
      ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
      ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
      ΑΛΟΥΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
      ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
      ΚΙΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ
      ΠΑΛΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
      ΒΡΑΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ

      Ακριβές Αντίγραφο Κάρυστος αυθημερόν

      Ο Πρόεδρος
      ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΒΟΣΣΟΣ
      Πείτε μου αν γνωρίζετε, τι έχει εφαρμοστεί από όλα αυτά?
      Η εταιρία Jasper ετοιμάζεται για την εγκατάσταση εναέριας μεταφοράς ρεύματος από το αιολικό πάρκο στον υποσταθμό της ΔΕΗ ανενόχλητη!

      Βαρελά Βασιλική

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...