Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Γιορτή λήξης σχολικού έτους του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

24ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας : Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2016-2017 – αφιέρωμα στον «παππού Αριστοφάνη»

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 το 24ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας πραγματοποίησε την γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2016-2017. Η φετινή γιορτή ήταν αφιερωμένη στον «παππού Αριστοφάνη», τον μέγιστο των Ελλήνων κωμωδοποιών του οποίου το έργο είναι πάντοτε επίκαιρο και απολαμβάνει εκτίμησης από όλο τον

πολιτισμένο κόσμο! 


Η γιορτή του σχολείου μας άνοιξε με ομιλία από τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Στεφανοπούλου Ευαγγελία και συνεχίστηκε με την ανάγνωση σύντομου κειμένου από δύο μαθήτριες της Στ΄ αναφορικά με τον Αριστοφάνη, τη βιογραφία του και το έργο του. 

Κατόπιν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων παρουσίασαν το θεατρικό έργο του Αριστοφάνη «Πλούτος» του οποίου τα μηνύματα είναι πάντοτε διαχρονικά και τα παιδιά της Β΄ τραγούδησαν με τη γλυκιά φωνή τους το τραγούδι «Αν όλα τα παιδιά της Γης». 

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες των Στ΄1 και Στ΄2 παρουσίασαν διασκευασμένο το έργο του Αριστοφάνη «Ειρήνη». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά ενθουσίασαν τους θεατές με το ταλέντο τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων! 

Η όμορφη γιορτή μας ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης με την απονομή αναμνηστικών στους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. 

Η Διευθύντρια του Σχολείου, Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές και οι μαθήτριες του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...