Τρίτη 30 Μαΐου 2017

«Νέοι Ορίζοντες Δήμου Κύμης Αλιβερίου»: Η τρομοκρατία κ.Μπουραντά δεν θα περάσει.

ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ! ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ. ΔΙΟΙΚΕΙ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΝΤΑΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗΚΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ «ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ»

Το είδαμε και αυτό. 

Με την 674/2017 απόφαση του, ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μπουραντάς, τιμώρησε με στέρηση 30% του μισθού του, τον υπάλληλο που άφησε στο
κατακρεουργημένο ΚΕΠ Αυλωναρίου.

Να επισημάνομε αρχικά, ότι από το 1998, χρονιά δημιουργίας των Καποδιστριακών Δήμων, μέχρι και σήμερα, είναι η πρώτη φορά που Δήμαρχος επιβάλλει στέρηση μισθού σε υπάλληλο.

 Όλα αυτά τα χρόνια, κανένας, μα κανένας από τους Δημάρχους που υπηρέτησαν τους Καποδιστριακούς Δήμους και τον Καλλικρατικό Δήμο δεν επέβαλλε ποτέ ποινή μισθού σε υπάλληλο. Γιατί όλοι οι Δήμαρχοι έβλεπαν ως συνεργάτες τους υπαλλήλους και στηρίζονταν στην ευσυνειδησία τους.

Γιατί επεβλήθη η ποινή; 

Προφανώς για να δικαιολογήσει ο Δήμαρχος την υποβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το ΚΕΠ Αυλώνος, μετά την χωρίς χρονικό προσδιορισμό παράνομη μετάθεση της υπαλλήλου του στο Αλιβέρι. 

Αντί να διορθώσει την πολιτική του, επαναφέροντας την κανονικότητα στο ΚΕΠ Αυλώνος και ανακαλώντας την παράνομη και παράλογη απόφαση του, τιμωρεί τον μοναδικό υπάλληλο, που, κατά γενική ομολογία και παραδοχή, είναι από τους καλλίτερους υπαλλήλους του Δήμου. 

Τα «ρίχνει» στον υπάλληλο για να καλύψει την ανικανότητα του. Δεν φταίει ο δήμαρχος που διέλυσε το καλλίτερο και αποδοτικότερο ΚΕΠ με την μετάθεση της μίας υπαλλήλου. Φταίει ο μοναδικός υπάλληλος που παρέμεινε στο ΚΕΠ και έχει το θράσος να ζητά και 24ωρη άδεια. 

Πως επεβλήθη η ποινή; 

Με την δημιουργία φατριών ανάμεσα στους υπαλλήλους, με την χρησιμοποίηση συναδέλφων αντίθετα σε συναδέλφους, με δικαιολογίες ευτελείς και ανάξιες. Αξίζει ιδιαίτερης προσοχής το σημείο αυτό, γιατί δείχνει τον τρόπο και τις μεθόδους της διοίκησης Μπουραντά, που με μία λέξη χαρακτηρίζονται ως αυταρχικές. 

Είμαστε στο πλευρό και του συγκεκριμένου και όλων των ευσυνείδητων υπαλλήλων του Δήμου. 

Η τρομοκρατία Μπουραντά δεν θα περάσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...