Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση στην Χαλκίδα με την Αν. Υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών Χαλκιδέων, αλλά και πολιτών από όλη την Εύβοια, πραγματοποιήθηκε χτες στο Ξενοδοχείο Παλίρροια  η εκδήλωση  για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία με κεντρική ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας,κ. Ράνια Αντωνοπούλου.

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας με την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ...

...Χαλκίδας, η κ. Αντωνοπούλου μίλησε για τις προοπτικές που υπάρχουν για τις Κοινωνικές και Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, τις δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία καθώς και για το πώς αυτές μπορούν να συνεισφέρουν τόσο στην ανάπτυξη της οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση, όσο στη απασχόληση πολλών ανέργων και την μείωση της ανεργίας.

Η κ. Αντωνοπούλου δέχτηκε και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) αλλά και για τους Συνεταιρισμούς εργαζομένων. Έδωσε χαρακτηριστικά παραδείγματα από όλη την Ελλάδα για το πώς λειτουργούν στην πράξη πολλές από αυτές.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με τις Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ, προγραμματίζει πολλές ανάλογου τύπου εκδηλώσεις σε όλη την Εύβοια, στο αμέσως επόμενο διάστημα και με συγκεκριμένους στόχους.

















Χαλκίδα 16 Μαρτίου 2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...