Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας με Θέμα:«Διοικητική Μεταρρύθμιση και επικείμενες αλλαγές στον Καλλικράτη»

«Πρόσκληση σε διευρυμένη Συνεδρίαση των Αιρετών των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις επικείμενες αλλαγές του Καλλικράτη»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε ομόφωνα τη διοργάνωση διευρυμένης Συνεδρίασης με θέμα τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις επικείμενες αλλαγές του
«Καλλικράτη».


Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τις 20 Μαρτίου 2017, στις 12:00 μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Κάστρου Λαμίας, στη Λαμία. Θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Πατούλης καθώς και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της Κ.Ε.Δ.Ε., τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών Συνελεύσεων των Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, καθώς και οι Δήμαρχοι και τα Μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων των δύο Περιφερειών.

Αντικείμενο της διευρυμένης αυτής συνεδρίασης θα αποτελέσει η Διοικητική Μεταρρύθμιση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις επικείμενες αλλαγές του «Καλλικράτη», στη βάση της πρότασης αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Επιτροπής του Άρθρου 5 του Ν. 4368/2016 του Υπουργείου Εσωτερικών 

Δεδομένου ότι το θέμα αυτό μας αφορά όλους άμεσα, σας καλώ, να λάβετε μέρος στις εργασίες της Συνεδρίασης, να καταθέσετε τις απόψεις σας και να συμβάλλετε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, προκειμένου να τεθούν επί χάρτου οι παρατηρήσεις μας, οι προτεραιότητες και οι τεκμηριωμένες μας προτάσεις για μια ολοκληρωμένη και λειτουργική διοικητική μεταρρύθμιση. 

Στη συγκεκριμένη συζήτηση η Τοπική Αυτοδιοίκηση, δια των εκπροσώπων της, όλους εμάς, δεν μπορεί να είναι απλός παρατηρητής, αλλά κύριος παράγοντας συνδιαμόρφωσης του νέου θεσμικού πλαισίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΕΔ  Στερεάς Ελλάδας
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ  Δήμαρχος Ορχομενού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...