Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού: Πάντα στις επάλξεις του αγώνα της καθημερινότητας

Μία ακόμη λακκούβα, που έγινε διάσημη από τις Μαινόμενες Ηρωδιάδες της αντιπολίτευσης, περνάει στην ιστορία. Αυτή τη φορά πρόκειται για μία σοβαρή συνέπεια κακοτεχνιών του παρελθόντος, που προέκυψε σε συνδυασμό με τη θαλάσσια διάβρωση, στο Πευκί.

Η μικρή καθυστέρηση της αποκατάστασης του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο του παραλιακού δρόμου, οφείλεται στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας λύσης, που θα απέτρεπε, όσο γίνεται περισσότερο, πιθανές νέες υποχωρήσεις του εδάφους.


Με την προσωπική επιμέλεια της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου, συνεργείο καταγίνεται από το πρωί με την αποκατάσταση της φθοράς στο συγκεκριμένο σημείο του παραλιακού πεζόδρομου.

Η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού για πολλοστή φορά διαβεβαιώνει τους Δημότες, πως ούτε στιγμή δεν θα πάψει να βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα της καθημερινότητας, παρά τις δύσκολες συγκυρίες και το πλήθος των «φίλιων» υπονομεύσεων, που δέχεται από τους ελάχιστους ματαιόδοξους επικριτές μας. 

Αυτούς που προσπαθούν με γιαλαντζί γκεμπελικές τακτικές να υπονομεύσουν το έργο μας. Αυτούς τους «ελάχιστους» οι οποίοι, υπερεκτιμώντας τις πνευματικές τους δυνατότητες, υποτιμούν και επί της ουσίας καθυβρίζουν την λογική 22.000 Δημοτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...