Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

To ΛΑ.Ο.Σ – Εθνική Ενότητα Εύβοιας - Περί επιστροφής σε εθνικό νόμισμα

Πλέον είναι όλα ξεκάθαρα. Τα θέλουν όλα ! Νέους φόρους, νέες μειώσεις στις συντάξεις, νέες μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά και φυσικά θέλουν να λεηλατήσουν και τον εθνικό μας πλούτο.

Και όλα τώρα ή δέσμευση της κυβέρνησης για συγκεκριμένα μέτρα για μετά το 2019. Και απαιτούν απόλυτη υποταγή από την

κυβέρνηση . 

Η κυβέρνηση , αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ή θα υποκύψει και θα συμβιβαστεί κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, όπως έκανε έως τώρα, ή μέσω εκλογών θα αποχωρήσει και θα μεταφέρει το πρόβλημα σε αυτούς που και λόγω ιδεολογικών πιστεύω (νεοφιλελεύθεροι) είναι πρόθυμοι να πουν σε όλα ναι. Όμως ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση η κατάληξη θα είναι η ίδια . 

Αργά ή γρήγορα θα μας αποβάλουν από την ευρωζώνη. Όταν θα μας τα έχουν πάρει όλα . Όταν αυτοί θέλουν , όταν αυτοί αποφασίσουν με τον τρόπο που αυτούς θα εξυπηρετεί.

Ο άλλος δρόμος είναι εμείς να αποφασίσουμε , να σχεδιάσουμε , να προγραμματίσουμε και συντεταγμένα με τρόπο που θα κατοχυρώνει και θα προστατεύει τα συμφέροντα μας να αποχωρήσουμε από την ευρωζώνη.

Έτσι ή αλλιώς η ευρωζώνη, θέλουμε δεν θέλουμε, τελειώνει ( ο Τεντ Μάλοχ ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ δήλωσε : “ 

Η ΕΕ όπως την ξέραμε δεν θα υπάρχει σε λίγο. Σε 18 μήνες δεν θα υπάρχει ευρώ” ). Ας δούμε την πραγματικότητα και ας πάρουμε τις τολμηρές πρωτοβουλίες που απαιτούνται τώρα ! Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...