Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Σε κινητοποίηση όλος ο μηχανισμός του Δήμου Χαλκιδέων

Στο πόδι βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου, όταν άρχισαν να εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όλος ο μηχανισμός του Δήμου Χαλκιδέων, προκειμένου να αντιμετωπισθεί κάθε πρόβλημα που ενδεχόμενα προκύψει.
Από τις 6 τα ξημερώματα ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης βρέθηκε στο εργοτάξιο του Δήμου και είχε συνεργασία με τους αντιδημάρχους και άλλους πολιτικούς αλλά και υπηρεσιακούς συνεργάτες του. Έδωσε κατευθύνσεις με βάση το σχέδιο ετοιμότητας που υπήρχε από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και άμεσα εκχιονιστικό μηχάνημα και αλατιέρα πήγαν στο δρόμο που οδηγεί στον ΧΥΤΑ.

Παράλληλα, άλλα εκχιονιστικά μηχανήματα καθάρισαν τους δρόμους προς το Καμάρι των Φύλλων και τα Λουκίσια, ενώ, με αλάτι, για προληπτικούς λόγους, στρώθηκαν και όλοι σχεδόν οι ανηφορικοί δρόμοι.

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων Θανάση Τριανταφύλλου, επισκέφθηκε ορεινές περιοχές στις Τοπικές Κοινότητες Φύλλων και Αφρατίου, προκειμένου να ελέγξει προσωπικά την κατάσταση.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον υπεύθυνο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Αρμά για τυχόν προβλήματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...