Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές – διαρρήξεις από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αιδηψού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, εξιχνιάσθηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αιδηψού Ευβοίας.
Στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης
ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται δύο ακόμη συνεργοί του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Ειδικότερα, οι δράστες προέβαιναν στη συστηματική διάρρηξη απομονωμένων κυρίως κατοικιών, οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν, δρούσαν πάντα πρωινές ή μεσημβρινές ώρες, ενώ για τη διαφυγή τους επέλεγαν δευτερεύοντες οδικές αρτηρίες (αγροτικούς & δασικούς δρόμους), με σκοπό να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους από τις διωκτικές Αρχές.

Όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 27-07 έως και 30-10-2016, ενέχονται στην διάπραξη συνολικά οκτώ (8) κλοπών – διαρρήξεων από οικίες, με τη λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους να περιλαμβάνει κυρίως κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις (30.000) περίπου ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...