Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση - ομιλία της Νέας Δημοκρατίας στην Κάρυστο

Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καρύστου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χθες, Κυριακή 13 Νοεμβρίου, από τη ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας και τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρύστου ανοιχτή εκδήλωση - ομιλία, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Οικονόμουκαι θέμα «Η μείωση της ανεργίας ως απαραίτητη προϋπόθεση στήριξης της Κοινωνικής Ασφάλισης: Μόνη λύση η Ανάπτυξη».

Τον κεντρικό ομιλητή πλαισίωναν ο τ. διοικητής του ΕΤΕΑ κ. Αναστάσιος Παπανικολάου και ο τ. διοικητής του ΟΓΑ, καθ. κ. Ξενοφών Βεργίνης, οι οποίοι ανέπτυξαν τεκμηριωμένα και με χαρακτηριστικά παραδείγματα την πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κοινωνική Ασφάλιση από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ παράλληλα παρουσίασαν τις ολοκληρωμένες προτάσεις της
Νέας Δημοκρατίας για τον τομέα αυτό.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Ευβοίας και τ. υπουργός κ. Σίμος Κεδίκογλου, ενώ παραβρέθηκαν επίσης: το μέλος της ΠΕ κ. Τζοβάννα Γκόγκου, οι πολιτευτές του νομού κ. Βασίλης Δεμερτζής και Σίσσυ Λαΐου, ο τομεάρχης Ευβοίας της ΝΔ, κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, ο τομεάρχης Κορίνθου της ΝΔ, κ. Νικόλαος Φατούσης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρύστου και ο πρόεδρος κ. Αλκιβιάδης Βόσσος, ο τ. Δήμαρχος κ. Νίκος Μανώλης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Κούκουζας, ο τ. υποδιοικητής του ΟΑΕΕ κ. Αδαμάντιος Γάκης, εκπρόσωποι φορέων, μέλη της ΝΟΔΕ Ευβοίας και των ΔΗΜΤΕ Καρύστου, Αλιβερίου Κύμης και Χαλκίδας.



Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας ευχαριστεί τους κατοίκους της Καρυστίας για τη θερμή ανταπόκριση και ιδιαίτερα τα μέλη του Συμβουλίου της ΔΗΜΤΕ Καρύστου και τον πρόεδρο κ. Νίκο Παντελή, για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,
Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...