Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Τζάμπολ στα βαθιά ο Γ. Σ. Κύμης

Αντίστροφα μετράει για τις 14 ομάδες η εφετινή πρεμιέρα Basket League, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης SEAJETS να ρίχνεται πλέον στα βαθιά στη μεγάλη κατηγόρια του Μπάσκετ.
Η αυλαία για την ομάδα της  Κύμης θα ανοίξει αύριο Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 17:00 στο ΚΓ Λαυρίου, με διαιτητικό τρίο τους
Σχινά- Γ.Πουρσανίδη - Κ.Πουρσανίδη

Ο κόουτς της Κύμης SEAJETS Βασίλης Μπρατσιάκος μιλώντας στη επίσημη σελίδα της ομάδας για την πρεμιέρα της Basket League ανέφερε: 

«Το αυριανό παιχνίδι είναι μια ακόμα πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Είναι η πρώτη μας εμφάνιση στην Basket League, σηματοδοτεί την καταξίωση της ομάδας μας και την ανταμοιβή των κόπων μας τα προηγούμενα χρόνια. Οφείλουμε να μην παρασυρθούμε και να αντιμετωπίσουμε το ματς με το Λαύριο με την αρμόζουσα προσοχή. 

Σεβόμαστε απόλυτα το Λαύριο, έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο την περσινή σεζόν και είναι μια δεμένη ομάδα καθώς φέτος κράτησε στο ρόστερ έναν κορμό βασικών παικτών. Εμείς όμως πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη και να ξεκινήσουμε με το «δεξί» το πρωτάθλημα. 

Είμαστε απολύτως έτοιμοι αγωνιστικά, ευτυχώς όλοι μας οι παίκτες είναι υγιείς, οπότε θεωρώ ότι μπορούμε να φύγουμε από το Λαύριο με το ροζ φύλλο αγώνα!»

Το πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο

-Λαύριο - Κύμη  
-Απόλλων Π. - ΑΕΚ  
-Άρης - Τρίκαλα BC  
-Κολοσσός Ρ. - Ρέθυμνο  
-Δόξα Λευκάδας - ΠΑΟΚ  
-Παναθηναϊκός - Προμηθέας Π.  
-Κόροιβος Αμ. - Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...