Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας: Τελικά "Υπάρχει Ελπίς"

''Με τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρύτερο πεδίο της δημόσιας ζωής, επιβεβαιώνονται κατ' επανάληψη τα χειρότερα που προβλέφθηκαν για τη διακυβέρνηση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η εκχώρηση κάθε πολύτιμου στοιχείου της δημόσιας περιουσίας, περλαμβανομένου του νερού, στη διαχειριστική ευχέρεια ων δανειστών, για τα οποία διερρύγνυαν τα ιμάτιά τους προεκλογικά προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο των εργαζομένων στις δημόσιες υπηρεσίες και η χαρακτηριστική ανεπάρκεια και ανικανότητά τους, σε
οποιοδήποτε τομέα ευθύνης τους, δεν φαίνεται, δυστυχώς, οτι θ' αποτελέσουν το οδυνηρότερο πλήγμα στον εξαπατηθέντα ελληνικό λαό.



Στην άοκνη προσπάθειά τους για τη δόμη ενός μονοκομματικού κράτους, με υπόδειγματα, ολοκληρωτικού τύπου, καθεστώτα της Λατινικής Αμερικής, δεν ορρωδούν προ ουδενός, χρησιμοποιώντας τμήματα του θεσμού της Δικαιοσύνης, που αποτελεί το τελευταίο οχυρό των ελευθεριών και δικαιωμάτων του λαού. 

Παράλληλα, επιχειρούν τον περιορισμό της πληροφόρησης, με το κλείσιμο μη αρεστών τηλεοπτικών σταθμών και τη δημιουργία άλλων, με τη χρήση απίθανων αχειρανθρώπων και χειρισμών που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας και εκατομμυρίων ευρώ από τα δημόσια ταμεία.

H νομοθετική "επίθεση" που δέχεται η Παιδεία της πατρίδας μας, σ' όλα τα επίπεδα, με προοπτική την οπισθοδρόμηση της στις πρακτικές της δεκαετίας του '80, μετά την ανατροπή της προόδου που επιτεύχθηκε τα τελευταία χρόνια, όπως αναλυτικά ξεδιπλώθηκε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, δεν πρέπει να επιτρέψει σε κανέναν τον εφησυχασμό, εναποθέτοντας το μέλλον των παιδιών μας στους ανιστόρητους και οπαδούς της ήσσονος προσπάθειας.

Την αυτάρεσκη και επηρμένη συμπεριφορά τους, από τη χρήση της πρωτόγνωρης γι' αυτούς εξουσίας, προσπαθουν να καλύψουν με τον ακραία διχαστικό και λαϊκίστικο λόγο τους, που είναι ίδιο χαρακτηριστικό των απολυταρχικών καθεστώτων, ενώ η δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος σύγκρουσης που δημιουργούν, στρέφοντας το ένα τμήμα του λαού απέναντι στο άλλο, είναι το τελευταίο που χρειάζεται ο ελληνικός λαός, για ν' ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, που τον περιήγαγε η ανερμάτιστη και ιδεοληπτική πολιτική τους.

Η κοινωνία όμως, καθημερινά συγκρίνει πρόσωπα και πολιτικές, απομακρυνόμενη από τη δημαγωγία και τον λαϊκισμο και επιλέγει την ειλικρίνεια, την προοπτική και τη συμφωνία αλήθειας που προτείνει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τελικά, "Υπάρχει Ελπίς"

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...