Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχές για μία χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες

Μία χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες, είναι το μήνυμα που στέλνει σε όλους ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου για την νέα σχολική χρόνια που ξεκινά αύριο: 
Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς. Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς,
ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου, εκφράζει προς το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, τις ολόθερμες ευχές για μία χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.

Η παιδεία αποτελεί το θεμέλιο και την ελπίδα για κοινωνική πρόοδο, βασισμένη σε πρότυπα, αξίες και αρχές, στην ευγενή άμιλλα, την αξιοκρατία και το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τους πολίτες.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να είναι χώρος γνώσης, δημιουργίας και ελπίδας.

Οφείλουμε, όλοι μας να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων σας.

Στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας και παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, προετοιμάσαμε στο καλύτερο δυνατό βαθμό τους εκπαιδευτικούς χώρους, για να μπορέσουν οι μαθητές, απρόσκοπτα να κατακτήσουν τα εφόδια και τις γνώσεις, για την ζωή και το μέλλον τους.

Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, ώστε, όταν χρειαστεί, να αντιμετωπίζεται κάθε πρόβλημα που ανακύπτει στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ευχόμαστε σε όλους δημιουργική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Δήμος Κύμης – Αλιβερίου

Ευχες σε μαθητές, εκπαιδευτικους και γονείς για μια δημιουργική σχολική χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...