Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

«Δυο χαμένα χρόνια δημαρχιακής θητείας στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού... »

Με βαριές εκφράσεις κατά της  Δημάρχου Ιστιαίας–Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου – Σπανού καταφέρεται με δελτίο Τύπου η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Μέτωπο Αναγέννησης και Δημ. Σύμβουλος Ουρανία Παπανδρέου, αναφέροντας ότι «η Δήμαρχος  Λ. Ευσταθίου με τις αποφάσεις, και τις συνεχείς νομικές παραβιάσεις όχι μόνο βλάπτει την περιοχή,  αλλά αποτελεί ντροπή και για την τοπική αυτοδιοίκηση!»

Η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Μέτωπο Αναγέννησης αναφέρει:

«Σε παραλήρημα  θράσους, ανευθυνότητας και αλαζονείας, συντάχτηκε το «διάγγελμα»  της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού , χωρίς να απαντά στο απλό ερώτημα μας , πότε θα ταξιδεύσουμε με τα δελφίνια , τα οποία σύμφωνα με την ψεύτικη ανακοίνωση της από τις αρχές Ιουνίου έπρεπε να λειτουργούν.  

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό της,  γιατί θα πρέπει να απολογηθεί για τα 2 χαμένα χρόνια της δημαρχιακής της θητείας και την καταστροφική για τον Δήμο διαχείριση, από την ίδια και την παρέα της (συζύγους , κουνιάδους , κουμπάρους, κολλητούς , εισαγόμενους  συμβούλους και αποτυχημένους πολιτικούς μέντορες).

Η δήμαρχος, πρέπει να δώσει λόγο, για την υποβάθμιση της μεγαλύτερης λουτρόπολης της χώρας και την εγκληματική απένταξη δρομολογημένων έργων υποδομής, εκατομμυρίων ευρώ, για την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος, για την δυσοσμία και τα σκουπίδια, που έχουν κατακλύσει τους δρόμους, για ΒΙΟΚΑ, για ΧΥΤΑ και για Κ. Υγείας που υπολειτουργούν , για την έλλειψη ακόμη και νερού στην περιοχή, της οποίας, η τριτοκοσμική εμφάνιση δεν την ενοχλεί.

Ο Δήμος δυστυχώς, λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο , με απορριμματοφόρα  να μετατρέπονται σε …. «Υδροπλάνα»,  με απευθείας αναθέσεις, καθημερινές φωτογραφίσεις και show, με παγκόσμια πρωτοτυπία την καθιέρωση  της τηλενομικής από εισαγόμενους ………. επιστήμονες.

Κ. Δήμαρχε, τηρώ τον ρόλο της αντιπολίτευσης που μου ανέθεσαν οι συμπατριώτες μας και βεβαίως τον όρκο μου και θα συνεχίσω όσο και αν ενοχλείστε έτσι… 
Αυτή που δεν τηρεί τον όρκο της και δυστυχώς βλάπτει καθημερινά τον Δήμο με την παρουσίας της, είναι η Δήμαρχος  Λ. Ευσταθίου-Σπανού, που με τα έργα, τις αποφάσεις, τις συνεχείς νομικές παραβιάσεις της, δεν βλάπτει μόνο την περιοχή,  αλλά αποτελεί ντροπή και για την τοπική αυτοδιοίκηση»

Καλό μήνα,

Ουρανία Παπανδρέου
Δημοτική Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...