Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Νομαρχιακή Οργάνωση Ευβοίας ΝΔ: "Κανένας στο Περιθώριο

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της ΝΔ «Κανένας στο Περιθώριο», κλιμάκιο του κόμματος πραγματοποίησε σήμερα στη Χαλκίδα επισκέψεις σε Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας κ. Πέτρος Ποδάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως τονίστηκε και σε όλες τις σημερινές μας συναντήσεις, η Δράση ‘Κανένας στο περιθώριο’, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πανελλαδικά, ήδη από τις αρχές του μήνα, έχει σαν στόχο την ανάδειξη του έργου των Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα, την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της συνεργασίας του κόμματος με θεσμούς εθελοντικής προσφοράς και την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του έργου και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δομές και τα οποία με τις επισκέψεις αυτές καταγράφουμε.


Η Κοινωνική ευαισθησία είναι βασικό χαρακτηριστικό της παράταξής μας. Αναγνωρίζουμε και τιμούμε την προσφορά των Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των εθελοντικών πρωτοβουλιών και αντιλαμβανόμαστε ως χρέος μας την υποστήριξη και την έμπρακτη ενίσχυση του έργου τους.

Την ίδια στιγμή οι ανάλογες ευαισθησίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαντλούνται στην ανοχή των προκλητικών ανομιών και αθλιοτήτων των αυτοαποκαλούμενων ‘Αλληλέγγυων’ στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.



Η ποιοτική διαφορά στην αντίληψη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι εμφανής»

Με τιμή
Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...