Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Νέοι Ορίζοντες: Απειλές και απαξίωση

Νέοι Ορίζοντες Κύμης-Αλιβερίου: 
-Ύβρεις και  απειλές από Αντιδημάρχους!
-Ο αλαζονικός Αλ. Θεοδώρου ξεπέρασε κάθε όριο! -Και όλα αυτά  με τις ευλογίες της.. υπέρτατης εξουσίας του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου! 
-Στην αδιαφορία και την ανικανότητα της παράταξης Μπουραντά η αλαζονεία πλέον περισσεύει! 

Πολλά τα ευτράπελα που συνέβησαν και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο
της 23ης Μαΐου 2016. Θα επικεντρωθούμε όμως μόνον στις συμπεριφορές των αιρετών, οι οποίοι δύο χρόνια μετά την εκλογή τους, συνεχίζουν αμείωτα να ευτελίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πολίτης του Δήμου μας και πρώην Αντιδήμαρχος με σοβαρότατα θέματα υγείας,  είχε αιτηθεί εδώ και μήνες να συζητηθεί θέμα του στο συμβούλιο κατά προτεραιότητα. Αντί αυτού ο Πρόεδρος το έθεσε τελευταίο στην ημερήσια διάταξη! Η επίμονη και απάνθρωπη άρνηση, χωρίς καν να ερωτηθεί το Σώμα,  του Προέδρου να το προτάξει στη συζήτηση, υποχρέωσαν τον πολίτη να αποχωρήσει  τα μεσάνυχτα έντονα διαμαρτυρόμενος.  

Ώρα 1 μετά τα μεσάνυχτα. Το Δημοτικό Συμβούλιο βρίσκεται μόλις στη συζήτηση του 8ου από τα 15 θέματα της ημερήσιας διάταξης. Ένα θέμα που «καίει» αφού αφορά τον τομέα των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας. Στο σώμα γίνεται γνωστό από την κα Μαργαρίτα Μέξη Δημοτική Σύμβουλο της παράταξής μας και εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης στο ΔΣ του Νομικού Προσώπου, η τραγική κατάσταση που επικρατεί σε αυτό, με φανερή κατά την τοποθέτησή της την πρόθεσή της αλλά και την αγωνία της για να βρεθεί κάποια λύση και να σωθεί η κατάσταση προς όφελος των παιδιών και των εργαζομένων σε αυτό.  

Στη συνέχεια διαβάστηκε έγγραφο των απεγνωσμένων νηπιαγωγών των Β/Ν σταθμών για την κάκιστη λειτουργία των τμημάτων τους, την μη ύπαρξη τροφίμων, την ανύπαρκτη συντήρηση των κτιρίων και ποικίλων άλλων προβλημάτων που επί μήνες ενημερώνουν και ζητούν –επί ματαίω- να έρθει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η απάντηση των αντιδημάρχων κ.κ. Μούντριχα και Σαμαρά; Ο Θωμάς φταίει!  

Στην αναστροφή του λόγου ο πρώην Δήμαρχος τόνισε < επί των ημερών μας ποτέ δεν είχαν δημιουργηθεί προβλήματα στους Β/Ν σταθμούς και εν κατακλείδι ένα τέτοιο έγγραφο από υπαλλήλους του Δήμου είναι επονείδιστο για όλο το Δημοτικό  Συμβούλιο και οφείλουμε να ανασκουμπωθούμε και να βρούμε λύσεις>. 

Στο τέλος της συζήτησης του θέματος, προσβολές και ύβρεις με ακατανόμαστες εκφράσεις ήταν οι απαντήσεις των συμβούλων της συμπολίτευσης, με προεξέχοντα τον Αντιδήμαρχο κ. Αλ. Θεοδώρου. 
            
Και όλα αυτά υπό την ανοχή του Προέδρου του ΔΣ!

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν μπορούν  να πέσουν  ακόμη πιο χαμηλά στο μέλλον! 
Όμως  είναι πραγματικά λυπηρό να αντιμετωπίζουμε σε κάθε δημοτικό συμβούλιο τέτοιες συμπεριφορές από την συμπολίτευση. Συμπεριφορές που αναμφισβήτητα προσβάλλουν εκτός από τον θεσμό που είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν και τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Όσο για τον κ. Αλ. Θεοδώρου δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια. Για άλλη μια φορά αποκαλύπτει την ποιότητα του χαρακτήρα του, την αλαζονεία του και την πρωτοφανή έπαρσή του! 

Νέοι Ορίζοντες Κύμης-Αλιβερίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...