Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα η Ζωή Λιβανίου

Η Βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, το Σάββατο 21 Μαΐου, βρέθηκε στο γήπεδο Χαϊδαρίου για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ΑΟ Χαϊδαρίου και της ομάδας του ΚΕΘΕΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα η Ζωή Λιβανίου δήλωσε τα εξής:


«Ο σημερινός αγώνας ήταν πραγματικά ένα μάθημα ζωής για όλους μας. Οι ποδοσφαιριστές του ΚΕΘΕΑ αποδεικνύουν ότι αν έχεις την θέληση μπορείς να τα καταφέρεις. 

 Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι για τους ανθρώπους που έμπλεξαν με τα ναρκωτικά να θεραπευτούν, να βρουν τον δρόμο τους, να ζήσουν ισότιμα και με αξιοπρέπεια στην ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς πρωτοβουλίες σαν και αυτή σήμερα δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας και η συμμετοχή του κόσμου είναι μειωμένη. 

Ελπίζω αυτό να αλλάξει και η πάντα φιλότιμη και αλληλέγγυα ελληνική κοινωνία να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες με όλες της τις δυνάμεις. Προσωπικά ήμουν και προσπαθώ πάντα να είμαι παρούσα σε τέτοιες πρωτοβουλίες. 

Συγχαρητήρια στους αθλητές των δύο ομάδων και στους διοργανωτές του πολύ όμορφου αθλητικού αγώνα που παρακολουθήσαμε. 

Εύχομαι αυτά τα παιδιά και οι γονείς τους που δίνουν ένα πολύ δύσκολο αγώνα καθημερινά, να συνεχίσουν να υπερνικούν όλες τις δυσκολίες που βρίσκουν μπροστά τους». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...