Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Συμμετοχή της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου και του Συλλόγου Συνταξιούχων στο πανελλαδικό συλλαλητήριο

Να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό! Να μην περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας!

Η πρόσφατη Πανελλαδική Απεργία αποκάλυψε το μεγάλο όπλο του λαού: Τη συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, γυναικών και νεολαίας. Η επιτυχία της γενικής απεργίας έδειξε το μέγεθος της δύναμης που έχει η λαϊκή συμμαχία, πόσο μεγάλη αξία έχει η συγκρότηση και το δυνάμωμά της, με αιτήματα και συνθήματα απέναντι στην καρδιά όσων σήμερα πλουτίζουν εις βάρος μας, των εκμεταλλευτών μας, ενάντια στα μονοπώλια, την μεγαλοεργοδοσία, την ΕΕ και τις

κυβερνήσεις τους.

Μπλόκο στην πολιτική της Κυβέρνησης και της ΕΕ! Να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης!

Οι αγρότες των μπλόκων αποφάσισαν να διαδηλώσουν στην Αθήνα ενάντια στην Κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό. Δε θα είναι μόνοι τους! Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη της χώρας να συμπαραταχθεί με όλες τις δυνάμεις της δίπλα στους αγρότες και να βουλιάξουμε την Αθήνα!

Ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό πλήττει τους πάντες! Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας και των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων! 

Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας, επαγγελματικής προστασίας. Είναι η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά, που έχει στην ανέχεια τους εργαζόμενους με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτα στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η κυβερνητική πρόταση δεν διορθώνεται!  Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δεν βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται!

Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης! Να αχρηστεύσουμε την κυβερνητική προπαγάνδα των κατασκευασμένων στοιχείων, των τρικ, των ψεύτικων ελπίδων, της συκοφάντησης των αγώνων.

Συνεχίζουμε – κλιμακώνουμε!  Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! 

Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούμε να ζήσουμε όπως μας αξίζει. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε εκατοστό πίσω από το σύνθημα "να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος", να αποσυρθεί εδώ και τώρα! 

Αν τολμήσει η κυβέρνηση και το φέρει στη Βουλή απαντάμε με 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία! Να νεκρώσει όλη η χώρα!

Η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου θα συμμετάσχουμε στο πανελλαδικό συλλαλητήριο με λεωφορείο που θα αναχωρήσει από την Κάρυστο Σάββατο πρωί.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 697 82 94 746

ΣΆΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΆΡΗ 11:00π.μ ΟΜΟΝΟΙΑ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...