Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Νέοι Ορίζοντες: Το ένα μετά το άλλο χάνονται τα έργα στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Κρίμα!

Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή του δήμου Κύμης-Αλιβερίου ασκεί με ανακοίνωση η παράταξη του πρώην δημάρχου Δημήτρη Θωμά''Νέοι Ορίζοντες'' αναφέροντας ότι με αποκλειστική υπαιτιότητα του  δήμου διαλύθηκε η σύμβαση του έργου <Ανάπλαση Κέντρου Αλιβερίου>

''Διαλύθηκε η σύμβαση του έργου <Ανάπλαση Κέντρου Αλιβερίου> με  υπαιτιότητα του Δήμου!! Το ένα μετά το άλλο τα έργα στο Δήμο χάνονται! Η ανικανότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής  δεν έχει προηγούμενο!
Μετά το Ιστορικό Κέντρο Κύμης αλλά και τα τόσα άλλα, ένα ακόμη σημαντικό έργο που αυτή τη φορά αφορά το Αλιβέρι παραπέμπεται στις καλένδες και στην ουσία χάνεται!

Ενάμιση χρόνο περίμενε μάταια ο εργολάβος να συνεννοηθεί με την διοίκηση του Δήμου προκειμένου να εκτελέσει ο Δήμος τα συνοδά έργα ως όφειλε, ώστε μετέπειτα αυτός να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο. 

Είδε κι αποείδε και τους <πέταξε στα μούτρα> το υπόλοιπο του έργου προϋπολογισμού 150.000€, το οποίο σημειωτέον είχε πάρει με έκπτωση 10% και προέβη στην διάλυση της σύμβασης την οποία κοινοποίησε με δικόγραφο στο Δήμο!

Το υπόλοιπο του έργου που χάθηκε αφορούσε την ανάπλαση του τμήματος του κεντρικού δρόμου που περνά μέσα από το Αλιβέρι, από του <Βράκα> μέχρι το <Πικολίνο>, καθώς επίσης και την ανάπλαση της πλατείας που βρίσκεται η πιάτσα των ΤΑΞΙ μπροστά από την Τράπεζα Πειραιώς. 

Επί θητείας μας μπορέσαμε και υλοποιήσαμε το τμήμα της ανάπλασης του κεντρικού δρόμου από την πλατεία Ζωντού (είσοδος Αλιβερίου από Χαλκίδα) έως του <Βράκα>. Ένα έργο που μαζί με τον πεζόδρομο που δημιουργλησαμε μπροστά από την Εθνική Τράπεζα, άλλαξε την μορφή του κέντρου του Αλιβερίου προς το καλύτερο.

Σήμερα λοιπόν, ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, η νέα Δημοτική Αρχή <κατάφερε>  με την αναποτελεσματικότητα που την διακρίνει να χαθεί ένα ακόμη σημαντικό έργο για τον τόπο μας.

Κρίμα και πάλι κρίμα!!

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 
9-2-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...