Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Στις 7 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς

Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο των πολιτικών του προτεραιοτήτων για την ενίσχυση του κοινωνικού τομέα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατ’ επέκταση τη στήριξη των οικογενειών και των παιδιών τους, ανταποκρίθηκε θετικά στην αυξημένη ζήτηση των πολιτών για την ένταξη στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για την περίοδο 2015-2016, όσο περισσότερων δομών και
παιδιών. 


Συγκεκριμένα, για τη φετινή χρονιά επιτεύχθηκε αύξηση, σε σχέση με πέρσι, του συνολικού αριθμού του προσωπικού που υπηρετεί, μέσω ανανεώσεων συμβάσεων και νέων προσλήψεων, στις Δομές των ΟΤΑ α' βαθμού κατά 40% περίπου, ενώ για τις Δομές των Ν.Π.Ι.Δ. των Δήμων κατά 10% περίπου. 

Σε ότι αφορά τις συμμετέχουσες Δομές παρουσιάζεται φέτος μία μικρή αύξηση, ενώ αναμένεται να καλυφθεί τουλάχιστον ίσος αριθμός θέσεων με πέρσι. 

Τα οριστικά αποτελέσματα επιλογής αναμένεται να αναρτηθούν από την ΕΕΤΑΑ, στις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη,- οι πληροφορίες του ΑΙΡΕΤΟΥ αναφέρουν στις 7 Σεπτεμβρίου- «προκειμένου να ξεκινήσει η φοίτηση των μικρών παιδιών τη νέα σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.

«Παράλληλα, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποπληρωμή των οφειλόμενων δόσεων στους φορείς και στις δομές που συμμετείχαν στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα κατά το σχολικό έτος 2014-2015, καθώς και η διασφάλιση της ομαλής χρηματοδότησης από εδώ και στο εξής», συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...