Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Διορισμός Ιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Καρύστου

Οι συντονισμένες ενέργειες που έγιναν από την πλευρά της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καρύστου σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου όλη την προηγούμενη περίοδο οδήγησε στην επίσπευση των προγραμματισμένων διορισμών ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Έτσι τις επόμενες ημέρες αναλαμβάνει υπηρεσία μια Γενική Ιατρός (σε βαθμό Επιμ. Α΄) της οποίας η παρουσία θα ενισχύσει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας καθώς και την καλύτερη και ποιοτικότερη κάλυψη των ορεινών και παραθαλάσσιων περιοχών.

Στη συνέχεια, σειρά έχουν οι υπόλοιπες θέσεις οι οποίες είτε εκκρεμούν στο Υπουργείο Υγείας και βρίσκονται στο στάδιο του διορισμού όπως του Γενικού Χειρουργού, του Μικροβιολόγου και του Ορθοπεδικού είτε βρίσκονται στο στάδιο των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης για πρόσληψη επικουρικών ιατρών όπου το Νοσοκομείο Καρύστου έχει ζητήσει έναν Παιδίατρο. 

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη και το σχέδιο ενίσχυσης και του υπόλοιπου προσωπικού (νοσηλευτικού, παραϊατρικού και διοικητικού) για την ολοκλήρωση του οποίου ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου, κος Τάσος Μίχας, έχει ενημερώσει αρμοδίως και τον Υπουργό Υγείας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι δεν ανήκει στην δικαιοδοσία του Νοσοκομείου η λειτουργία του ΕΚΑΒ, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρύστου έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για τα μεγάλα κενά κάλυψης των βαρδιών, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν καθώς και τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος. 

Ο Αναπληρωτής Διοικητής 

Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...