Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Εκλογές στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την Κυριακή 29/3/2015, 11:00 – 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας πραγματοποιούνται οι εκλογές τις Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια αντιπροσωπευτικά όργανα του κλάδου.

Η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη και αναγκαία γιατί…:


Η οργάνωση στα σωματεία είναι ο μόνος δρόμος για να αλλάξουμε τα πράγματα στη δουλειά, στη ζωή μας. 

√ Ό,τι είχαμε μέχρι χθες κερδήθηκε μέσα από μαζικούς, οργανωμένους αγώνες απέναντι στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις τους. Δεν παραχωρήθηκε από
κανέναν τους! 

√ Η επίθεση που δεχόμαστε εντείνεται όλο και περισσότερο και πρέπει να βάλουμε φρένο. 

Μη δείχνεις άλλη αναμονή !!! Μην δείχνεις άλλη ανοχή !!! 

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων 

√ Ήταν στους χώρους δουλειάς για να ενημερώσει, νακαλέσει στους αγώνες για τα εργασιακά δικαιώματα, για το σύνολο των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. 

√ Δώσαμε τη μάχη ενάντια στις απολύσεις, στη καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων, στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.

√ Διοργανώσαμε δεκάδες απεργιακές κινητοποιήσεις, κινητοποιήσεις στο Νοσοκομείο, στη ΔΕΗ, στη ΔΟΥ, στονΔήμο για τα ζητήματα εργαζομένων και ανέργων του κλάδου. 

√ Συνδιοργανώσαμε μαζί με εκατοντάδες Σωματεία και φορείς το μεγαλειώδες συλλαλητήριο ενάντια στην επέλαση στο ασφαλιστικό τη 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα

Σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε και σε καλούμε στο πλευρό μας!Τα αποτελέσματα κάθε φορά είναι αντίστοιχα της συσπείρωσης των εργαζομένων στο κλαδικό τους σωματείο. 

Έλα μέσα από την Ένωση ΙΥ να παλέψουμε για το σύνολο των προβλημάτων μας, σε συμπόρευση και με τους υπόλοιπους κλάδους που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και αυτή τη στιγμή συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Να συμπορευτούμε με τους μικρούς ΕΒΕ που πλήττονται από την ίδια πολιτική. 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ Κλαδικής Σύμβασης με επαναφορά του μισθού και των δικαιωμάτων στα επίπεδα του 2011. Κανένας εργαζόμενος χωρίς Συλλογική Σύμβαση. Τέρμα στις ατομικές Συμβάσεις.

Αποκατάσταση των σταθερών εργασιακών σχέσεων. Κατάργηση των νόμων που προωθούν και ενισχύουν τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις.

"Όχι" στην απελευθέρωση του ωραρίου. "Όχι" στην κατάργηση της Κυριακής αργίας.
Πρακτική άσκηση των σπουδαστών με πλήρεις αποδοχές και εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Άμεσα, ουσιαστικά μέτρα προστασίας ανέργων και των οικογενειών τους.

Πλήρης αποκατάσταση των απωλειών σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Ανακούφιση των οικογενειών μας από τα χαράτσια και τη φοροληστεία.


ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/3/2015, 11:00 – 19:00,
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...