Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Διαμαρτυρία για το πλήθος κρουσμάτων ληστειών και κλοπών στη περιοχή της Καρύστου

Επιστολή διαμαρτυρίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουρισμού, των Επαγγελματοβιοτεχνών, και του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου, προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη  για πλήθος κρουσμάτων  ληστειών και κλοπών στη περιοχή της Καρύστου. 
Στη επιστολή διαμαρτυρίας οι επαγγελματίες της περιοχή ζητούν από το υπουργείο  την άμεση προστασία από τα εγκληματικά αυτά φαινόμενα που απειλούν τις ζωές όλων των κατοίκων καθώς και των περιουσιών τους.


''Αξιότιμοι Κύριοι,

Τα τελευταία χρόνια η περιοχή της Νότιας Καρυστίας αντιμετωπίζει πλήθος κρουσμάτων  ληστειών και κλοπών, με ιδιαίτερα ανησυχητική αύξηση τους τελευταίους 6 μήνες. Το Α.Τ. Καρύστου, είναι αδύνατο να καλύψει την περιοχή μας με το υπάρχον σήμερα μειωμένο  δυναμικό του.  

Για το λόγο αυτό, ζητούμε την εγρήγορση και την άμεση καταστολή αυτών των εγκληματικών φαινομένων που απειλούν τις ζωές τις δικές μας,  των παιδιών μας, των επισκεπτών της περιοχής μας, καθώς και των περιουσιών μας.

Ζητούμε μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη, συχνές και σταθερές περιπολίες, έρευνα σε βάθος των κρουσμάτων και προσαγωγές υπόπτων.

Προτείνουμε άμεση συνάντηση εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων, του Δήμου, της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Καρύστου, σε ημερομηνία κατόπιν δικής σας υπόδειξης. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία και ενημέρωση. 
       
Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
-ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ    

ΠΡΟΣ

-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  Υπόψη κυρίου Γιάννη Πανούση, αναπληρωτή Υπουργού

-Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας
Υπόψη Αρχηγού, Αντιστράτηγου Τσακνάκη

-Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας
Υπόψη Αστυνομικού Διευθυντή κου. Λεμπιδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...