Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη Σίμου Κεδίκογλου σε Χωριά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Σε χωριά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου βρέθηκε το διήμερο 21 και 22 Νοεμβρίου 2014 ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τους κατοίκους και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Ο βουλευτής επιδιώκοντας την προσωπική επαφή με τους πολίτες επισκέφθηκε την Κύμη, το Αλιβέρι, τις Κονίστρες, το Αυλωνάρι και το Βίταλο, όπου άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι
κάτοικοι.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για σειρά ενεργειών του προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις, που θα οδηγήσουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, άλλωστε, είναι και οι προσπάθειες να ιδρυθεί νέα πύλη διαβατηριακού ελέγχου εισόδου-εξόδου στο λιμάνι της Κύμης, ενώ και στον τομέα της υγείας έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις, όπως η εξασφάλιση της ενίσχυσης των δομών του ΕΚΑΒ.


Ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε και τον αθλητικό Σύλλογο TAEKWONDO Κονιστρών τονίζοντας ότι θα συμβάλλει στο μέτρο των δυνατοτήτων στην προσπάθεια να εξελιχθεί και να προοδεύσει ο Σύλλογος. Ως ένα πρώτο δείγμα της συνεργασίας τους προσέφερε φανέλες για την κάλυψη μέρους των αναγκών του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...