Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΓΕΛ Καρύστου στην πόλη Varazdin της Κροατίας

Το ΓΕΛ Καρύστου στις 12 εως της 15 Οκτωβρίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στα πλαίσια του ΕυρωπαΪκού προγράμματος COMENIUS στην πόλη Varazdin της Κροατίας.

Πήραν μέρος οι μαθήτριες της Β’Λυκείου: Ευαγγελία Μπαλτά, Ιωάννα Τσολάκη, Νεκταρία Μπουρέλου και Βίκη Γκίκα . Επίσης οι καθηγήτριες, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Κέλλυ Αλεξανδρή.

Τα παιδιά μέσα από αυτή την Ευρωπαϊκή συνεργασία κέρδισαν εμπειρίες, γνωρίστηκαν με διαφορετικούς λαούς και άντλησαν πολλά σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό κάθε χώρας.

Επιπλέον με μεγάλη επιτυχία πήραν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες με τους καινούριους φίλους τους από διαφορετικές χώρες. 

Με μεγάλη μας χαρά τους περιμένουμε τον Ιούνιο του 2015 σε μια νέα ομαδοσυνεργατική δράση με θέμα «Νερό και λογοτεχνία». 

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής συνεργασίας θα χρειαστούμε την συμμετοχή όλων των φορέων μας. Όποιος δημόσιος ή ιδιωτικός φορέας ενδιαφέρεται να συμμετέχει, καλείται να επικοινωνήσει με το ΓΕΛ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. ΤΗΛ: 2224022381 E-MAIL: mail@lyk-karyst.eyv.sch.gr

Με εκτίμηση,
Η ομάδα Comenius



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...