Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση με την Περιφερειά​ρχη Αττικής

Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου είχε στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Αττικής.
Εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής στη συνάντηση συμμετείχαν η κα. Εύη Αποστολάκη, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και ο κ. Παναγιώτης Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ από τη ΔΗΜΑΡ παρών ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης
.

Αμέσως μετά, τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και η Περιφερειάρχης Αττικής προέβησαν σε δηλώσεις:

Ρένα Δούρου: «Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ  και το επιτελείο του, για μία σειρά προβλημάτων αλλά και προτάσεων που οφείλουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε ως νέα Περιφερειακή Αρχή στην μεγαλύτερη περιφέρεια της πατρίδας μας. Να τον προλάβω και να πω ότι η συνάντηση είχε κοινή ατζέντα εν τέλει μια και από κοινού σημειώθηκαν οι ίδιες προτεραιότητες και τα ίδια προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης για το καλό των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής».
Φώτης Κουβέλης: «Πράγματι, είχαμε ουσιαστική συζήτηση με την κυρία Περιφερειάρχη. Ενημερωθήκαμε για τα ζητήματα όσο και για τα προβλήματα της Περιφέρειας και επισημάναμε ότι είναι αναγκαίο η περιφερειακή αυτοδιοίκηση να αναδειχθεί στη θέση που πράγματι της αρμόζει. Η Περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ένας βαθμός διοίκησης με εξαιρετική εγγύτητα στον πολίτη, πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, ιδιαίτερα, σε μία εποχή που οι πόροι προς την περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι εξαιρετικά περιορισμένοι και οι ανάγκες για την εκτέλεση έργων και άλλων πολιτικών είναι πάρα πολύ αυξημένες. 
Θέλω να πιστεύω ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή, η νέα διοίκηση της Περιφέρειας, θα καταβάλει την προσπάθεια που αναλογεί στις διεκδικήσεις των πολιτών, αλλά και στην αναγκαιότητα η περιφερειακή αυτοδιοίκηση να πραγματοποιήσει όλα εκείνα τα οποία αντιστοιχούν στα καθήκοντα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...