Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Να καταργηθούν τα διόδια

"Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη  με θέμα  τα διόδια. Άλλη μία σύσκεψη έπειτα από πολλές που έχουν γίνει με την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή. Το Εργατικό Κέντρο Ν.Εύβοιας για ακόμη μια φορά εξέφρασε την απαράκλητη θέση του για κατάργηση των Διοδίων.


Όπως αναφέρθηκε και ο εισηγητής  της Σύσκεψης, ο Έλληνας πολίτης είναι ο μοναδικός πολίτης της Ε. Ε.  που πληρώνει υψηλότατα τέλη κυκλοφορίας και πολλαπλά υψηλά διόδια.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη πληρώνουν ή το ένα ή το άλλο.

Έχουν χωρίσει το δημόσιο εθνικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων σε φέουδα και υποχρεώνουν τους Έλληνε ςπολίτες βάζοντας παντού μπάρες, να πληρώνουν χαράτσι - διόδια σε διάφορους ιδιώτες νταβατζήδες.

Δημόσιο Εθνικό Δίκτυο που τα έχει πληρώσει ο Έλληνας πολίτης και συνεχίζει να τα πληρώνει υπέρμετρα  και σαν κεράκι στη τούρτα θέλουν να βάλουν και καινούργια πλευρικά Διόδια στην Εύβοια,  που θα πάνε για την κατασκευή της Ιονίας οδού!!!!

Διόδια σε ένα Νομό που επί 15 χρόνια πλήρωνε διπλά Διόδια, εισπράχθηκαν πάνω από 200 εκατομμύρια  ευρώ και έχει το χειρότερο οδικό Δίκτυο της Ελλάδος.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας μένοντας απαρέγκλιτα στη θέση του, ζητάει άμεσες κινητοποιήσεις για κατάργηση Διοδίων  με άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Δήμου Χαλκιδέων και όλων των Δήμων που έχουν  πάρει τέτοιες αποφάσεις, πέρα από φωνές που μιλάνε για ρεαλισμό  και εφικτό υπάρχει και το ηθικό και  δίκαιο για τον Έλληνα πολίτη και εργαζόμενο και αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε αποφασιστικά και άμεσα όλοι μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...