Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Αλλιώς! - Οι θέσεις μας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρύστου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20-10-2014 παρενέβη ο επικεφαλής της Συμμετοχικής Δημοτικής Κίνησης Αλλιώς!, υπενθυμίζοντας στη διοίκηση ότι έχει καταθέσει γραπτά αιτήματα, και περιμένει απαντήσεις, για τη χορήγηση στοιχείων που αφορούν στην οικονομική κατάσταση του Δήμου, την χορήγηση του πορίσματος για τον πρώην Δήμο Στυραίων και ενημέρωση για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η διοίκηση και για τη χορήγηση λίστας με τις δικαστικές εκκρεμότητες του Δήμου.

Επίσης, επανέφερε το θέμα της απευθείας αναμετάδοσης των Δημοτικών συμβουλίων.

Τέλος, κατέθεσε δύο νέες προτάσεις που έγιναν δεκτές. Η πρώτη ήταν σχετική με τα τεράστια κενά που έχουν φέτος όλα τα σχολεία του Δήμου μας και πρότεινε την αποστολή σχετικής επιστολής προς τις διευθύνσεις εκπαίδευσης και η δεύτερη ήταν η θεσμοθέτηση, απ` το Δήμαρχο, τακτικών συναντήσεων με αντιπροσωπίες όλων των παρατάξεων ώστε να ενημερώνονται για όλα τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Δήμου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Κίνησης Θοδωρής Σάκκας ο οποίος ζήτησε την άμεση αποκατάσταση της ζημίας στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Στύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...