Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές Μπουραντά για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές του δημαρχου  Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά για τη νέα σχολική χρονιά:
''Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς. Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς , 2014-2015, αισθάνομαι την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχηθώ ολόψυχα η χρονιά αυτή να είναι δημιουργική ,ενδιαφέρουσα , με πολλές χαρές, επιτυχίες και ευκαιρίες βελτίωσης.
Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας χρονιάς, με όνειρα φιλοδοξία, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο.
Στην προσπάθεια αυτή είναι αναγκαίο να συμμετέχουν όλοι οι φορείς που εμπλέκονται με την σχολική κοινότητα , διδακτικό προσωπικό , γονείς, μαθητές , αλλά και η Δημοτική αρχή , προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και τις συνθήκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Ο χρόνος ανάληψης των καθηκόντων, δεν μας επέτρεψε να είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που επιθυμούμε.
Αυτές οι υστερήσεις, δεν θα επιτρέψουμε να σταθούν εμπόδιο στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, δεδομένου ότι ο μηχανισμός του Δήμου τίθεται  σε συναγερμό για την επίλυση κάθε προβλήματος .
Σε αυτή  την προσπάθεια , είμαστε υποχρεωμένοι να συνεισφέρουμε όλοι για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Στο νέο ξεκίνημα , στο δρόμο της γνώσης και της προόδου , στεκόμαστε με ελπίδα , αισιοδοξία , διάθεση για δουλειά , σε μία προσπάθεια να οικοδομήσουμε μια χρονιά εποικοδομητική, σε σχολεία που βασίζονται, σε αρχές ,αξίες , ήθος, εφόδια γνώσης, προς όφελος των μαθητών και της κοινωνίας συνολικά.
Η κοινή αγάπη μας για τους μαθητές και η επιθυμία μας για καλύτερο μέλλον των παιδιών μας ας είναι φωτεινός φάρος των ενεργειών όλων μας. 
Εύχομαι ολόψυχα , στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και γονείς, υγεία δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους .
   
                                            Με ιδιαίτερη εκτίμηση 

      ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ 

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...