Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Παράδοση Μπουραντά, Παραλαβή Σπανού στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Σήμερα, Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής αρμοδιοτήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας από τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Μπουραντά προς το νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό. 
Σε άριστο κλίμα συνεργασίας, όπως και καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής μεταβατικής περιόδου, οι κκ Μπουραντάς και Σπανός συνομίλησαν σχετικά με το ρόλο και τις ευθύνες της θέσης του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη και αντάλλαξαν θερμές ευχές και ευχαριστίες ενόψει της ανάληψης των νέων αρμοδιοτήτων τους.

Ο κ. Μπουραντάς δήλωσε: «Καλωσορίζουμε σήμερα τον κύριο Σπανό στην Περιφερειακή Ενότητα και του ευχόμαστε μια γόνιμη θητεία. Ακόμη, να κρατήσει ως παρακαταθήκες αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε από το 1995 έως σήμερα και να προσπαθήσει να ολοκληρώσει όσα λιγότερο ή περισσότερο ώριμα παραλαμβάνει. Τελούμε πάντα στη διάθεσή του.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας για την αμέριστη υποστήριξη που μας προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και τους αποχαιρετούμε με ιδιαίτερη συγκίνηση.»

Ο κ. Σπανός δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μπουραντά για την υποστήριξή του στη διαδικασία της μετάβασης στη νέα Περιφερειακή διοίκηση και για την κατατοπιστική ενημέρωσή του περί τα μείζονα ζητήματα της Εύβοιας. Του ευχόμαστε μια ιδιαίτερα δημιουργική θητεία στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και είμαστε βέβαιοι για την άριστη μεταξύ μας συνεργασία.

Αναλαμβάνουμε σήμερα με ιδιαίτερη όρεξη τις ευθύνες της Περιφερειακής Ενότητας και είμαστε σε πλήρη επίγνωση της σημασίας των ζητημάτων που θα διαχειριστούμε. Προσδοκούμε στην υψηλής ποιότητας υποστήριξη που είναι σε θέση να προσφέρουν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας και δηλώνουμε δεκτικοί σε οποιονδήποτε μπορεί να μας καταστήσει χρήσιμους για τους πολίτες της Εύβοιας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...