Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκίδας και Περιχώρων

Στο πλευρό του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκίδας και Περιχώρων ο Σίμος Κεδίκογλου.
Ως ένα «ελάχιστο ευχαριστώ» προς τους πολύτεκνους, που στηρίζουν το θεσμό της οικογένειας και αγωνίζονται να επιβιώσουν μέσα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα, χαρακτήρισε ο Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας την κίνησή του να προσφέρει στο Σύλλογο Πολυτέκνων Χαλκίδας και Περιχώρων 60 σχολικές τσάντες για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου, που θα πάνε
φέτος στην πρώτη τάξη του Δημοτικού. 


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου για τη διάθεση των σχολικών τσαντών ο βουλευτής συνεχάρη τόσο τη Διοίκηση του Συλλόγου όσο και κάθε μέλος για τη δράση τους, αλλά και για εθνικούς, όπως είπε λόγους, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι δύο παιδιά ανά οικογένεια, που είναι το μοντέλο που ακολουθείται συνήθως σήμερα από τα νέα ζευγάρια, αποτελεί συνταγή συρρίκνωσης και δυστυχώς στην Ελλάδα βρισκόμαστε πολύ πιο κάτω από τα επιτρεπτά όρια.



Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε: «αν θέλουμε να υπάρχουν Έλληνες και τον επόμενο αιώνα, όπως συνεχίσαμε τόσους αιώνες θα πρέπει να γίνουμε πιο πολλοί σαν και εσάς. Πρέπει να είσαστε το παράδειγμά μας. Εμείς οφείλουμε να σας στηρίζουμε και να είμαστε στο πλευρό σας». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...